weather2

Medlemsskap

Kontingent 2016/2017

Her kan du betale kontingent til Mosjøen IL ski for 2016/2017, samt betale egenandel til miljøtur til Tarnaby 25-27 november.
Til betaling klikk Link

For å være medlem i MIL Ski må man betale kontingent. Medlemmer i vår klubb får en rekke medlemsfordeler. Følgende kan nevnes:

• Startkontingent dekkes for deltakelse på terminfestede skirenn, herunder lysløypekarusellen i Vefsn.
• Det gis reisestøtte i henhold til skigruppa sitt reiseregulativ
• Deltakelse på skitreningene til skigruppa med godt skolerte trenere.
• Medlemsfordeler hos Intersport Mosjøen. Bl.a. klubbkvelder med spesielt gode rabatter på skiutstyr og -klær.
• Mulighet til å kjøpe klubbklær med rabatterte priser. Delsponset av Helgeland sparebank
• Gratis klubblue til barn/utøvere. Sponset av HelgelandKraft AS
• Kveldsmat mv etter treninger
• Utgiftsdekning på kr. 500,- pr. deltaker/reisende ifbm. miljøtur til Tärnaby.

Kontingenten dekker også medlemskontingent til hovedlaget.

Satsene for kontingenten er denne sesongen følgende;

T.o.m. 9 år: 300 kr
10 år - 16 år: 500 kr
Junior og eldre: 800 kr
Familie: 1200 kr
Støttemedlemsskap: 200 kr

Årsklassene er i henhold til Norges skiforbundets regler. Utøverens alder denne sesongen er følgelig det år man fyller i 2017.
Kontingent skal betales gjennom «Superinvite». Registrering og betaling skjer på vår side på «Superinvite». Gå inn dit via link på vår hjemmeside og FB side. Ved spørsmål om registrering og betaling av kontingent; ta kontakt med Vera Stenhaug på epost; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den./ mobil: 48027246.

Betalingsfrist for kontingent er 15. november. Kontingenten gjelder til 01. mai 2017.