Konkurranse

Konkurransepartiet
 
Hei, og velkommen til en ny turnsesong.
 
Konkurransepartiet kommer til å bli ledet av Mathias Hoff med Niclas Fjeldstad som hjelpetrener. Det er med et stort potensiale og glede at jeg velger å åpne dette partiet sammen med Niclas. Mosjøen IL turn har ikke vært med på noen konkurranser på mange år og det er dette jeg ser for meg kan være en god mulighet å gjøre noe med nå.
 
Jeg har i årevis drømt om at Mosjøen IL turn skal være med i konkurranse, men det var aldri mange nok til å få dette gjennomført. Gruppen Jeg håper de som starter på gruppen er villige til å prøve nye ting, og ikke er redd for å satse litt.
 
Mange tror at for å begynne på denne gruppen må man være god fra før av, men det stemmer ikke. Det er selvfølgelig et pluss at man kan noe fra før av og jeg har en klar plan om hva vi kommer til å øve på hvert halvår. Konkurranse kommer til å være noe å se frem til, kanskje etter ett år, ett og et halvt, 2 år. Jeg kommer til å legge opp treningen etter det vi kommer til å øve på, jeg ser på hver og enkelt utøver, og legger opp treningen etter deres ‘vanskelighetsnivå’.
 
Vi kommer til å maks være 12 stykker som holder på. Dette gjør det enklere å holde styr på hver enkelt, og reglene i tropps-gymnastikk sier at en gruppe er på 6-12 stk. noe som passer perfekt.
 
Kostnader
Etter hvert, når vi kommer så langt at det er tid for konkurranse, kommer lisensen for å være med på gruppen til å bli dyrere. Det er en konkurranselisens og forsikring. Det behøver ikke å koste noe om vi er med på dugnader for turn gruppen eller andre ting. Dette er ikke bestemt og det kommer nærmere informasjon.
 
Vel møtt til ny turn sesong. Med vennlig hilsen Mathias Hoff

Mosjoenil.no/turn © 2013, Mosjøen Idrettslag Turn | Postadresse: Postboks 225, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn