Konkurranseturn

Konkurranseturn, informasjon: 

Hei, og velkommen til en ny turnsesong. Konkurranse partiet kommer til å bli ledet av Mathias Hoff og Niclas Fjeldstad som hjelpetrener. Det er med et stort potensiale og glede at jeg velger å åpne dette partiet sammen med Niclas. Mil turn har ikke vært med på noen konkurranse på mange år, og det er dette jeg ser for meg kan være en god mulighet for å gjøre noe med. Jeg har i årevis drømt om at mil turn skal være med i konkurranse, men var aldri nok mange til å få det gjennomført. 

Gruppen:
Jeg håper de som starter på gruppen er villige til å prøve nye ting, og ikke er redd for å satse litt. Mange tror at for å begynne på denne gruppen må man være god fra før av, men det stemmer ikke. Det er selvfølgelig et pluss at man kan noe fra før av, og jeg har en klar plan om hva vi kommer til å øve på hvert halvår. Konkurranse kommer til å være noe å se frem til, kanskje etter 1-2 år. Jeg kommer til å legge opp treningen etter det vi kommer til å øve på, jeg ser på hver og enkelt utøver, og legger opp treningen etter deres ‘vanskelighetsnivå’. Vi kommer til å maks være 12 stykker som holder på. Dette gjør det enklere å holde styr på hver enkelt, og reglene i tropps-gymnastikk sier at en gruppe er på 6-12 stk. noe som passer perfekt. 

Kostnader:
Etter hvert, når vi kommer så langt at det er tid for konkurranse, kommer avgiften for å være med på gruppen, til å bli dyrere. Det er en konkurranselisens, og forsikring. Det behøver ikke å koste noe om vi er med på dugnader for turn gruppen, eller andre ting. Dette er ikke bestemt og det kommer nærmere informasjon.  
Vel møtt til ny turn sesong. Med vennlig hilsen Mathias Hoff

Mosjoenil.no/turn © 2013, Mosjøen Idrettslag Turn | Postadresse: Postboks 225, 8651 Mosjøen

 

Kopiering av innhold er ikke tillatt uten avtale med Mosjøen Idrettslag.

Tekst fra nyhetssidene våre skal ikke gjengis uten henvisning og link til www.mosjoenil.no

 

Design, konsept og utvikling av Pride Design | Logg inn