weather2

Miljøtur til Kittelfjäll 17-19.november 2017

Tradisjon tro så gjentar vi suksessen med miljø- og treningssamling i starten på sesongen til Sverige. Men dette året går turen til Kittelfjäll.
Vi skal bo på hotellet der, se hjemmesiden for hotellet der her: http://www.kittelfjall.com/granen/
Mosjøen IL Ski dekker oppholdet til alle deltakere. Alle reisende og deltakere må betale en egenandel på 200,- pr. pers. De må også dekke transport til Kittelfjäll, samt lunsj og middag begge dagene. Det er sengklær og håndduker på rommene.
Det legges opp til treningsøkter fredag kl:1800, lørdag kl:1100 og 1600, og søndag kl:1100.
I år som de andre år arrangeres den prestisjetunge talentkonkurransen på lørdagskvelden. Utøvere, foreldre, søsken og trenere oppfordres til å delta med ett nummer med dans, sang el. Det blir premiering.
Håper flest mulig foreldre og søsken som ikke er utøvere deltar på turen for å bli kjent med klubben og de andre utøvere samt deres foreldre.
Utøvere født 2012 og eldre kan delta på denne samlingen. Hvis barn under 15år skal reise alene, må dette avtales nærmere med andre foreldre eller trenere.
Påmelding via facebook, tlf eller sms til ho Bjørg. Tlf: 91128573
Betaling skjer via «Superinvite». Samme link som for medlemskap/kontingent. Kontingent må være betalt før turen. Linken blir lagt ut på hjemmesiden og facebook siden etter hvert. Ved spørsmål om betaling, ta da kontakt med Vera Stenhaug, mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: 48027246.
Om noen skulle få det veldig fullt i bilen, er det bare å ta kontakt med Torbjørn Jacobsen. Han har plass i bilen han.
Så kom igjen folkens, bli med på ei herlig helg.